Στοίχημα – Διαχείριση Κάβας – Επανεπένδυση Κερδών.

Γεια σου φίλε. Η τρέχουσα Δευτέρα ελάχιστα προσφέρεται για αθλητικό στοίχημα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και προσφέρει μία ιδανική ευκαιρία, να πούμε λίγα λόγια για το λογική του Betmixers.net, μια λογική που αποτυπώνεται, στην Επανεπένδυση Κερδών.

Ποτέ και πουθενά και για κανένα λόγο, δε θα υπάρξει διαφημιστική καμπάνια από bookmaker, που να προτείνει το Safe Betting. Πάντα η προτροπή θα είναι προς το παιχνίδι ρίσκου, προς το παιχνίδι που «φλερτάρει» με την τύχη, που – στη πραγματικότητα – υπόσχεται μεγάλη κέρδη για ελάχιστους και χασούρα για όλους τους λοιπούς.

Ποτέ και πουθενά και για κανένα λόγο, δε θα υπάρξει bookmaker που θα σε θέλει για πελάτη του, έτσι και διαπιστώσει το εξής :

 

000bsn43sΠως αφού προχώρησες στην αρχική κατάθεση και με στρατηγική, με υπομονή (ΥΠΕΡ – ΑΝΑΓΚΑΙΑ) , χωρίς να εκβιάζεις τις πιθανότητες επιτυχίας, έχτισες μια κάβα και στη συνέχεια παίζεις στοίχημα με αυτή την κάβα, βάζοντας «αράχνες» στο κουμπί της κατάθεσης. Εδώ αξίζει να επισημάνω, πως όσο μεγαλύτερη κάβα έχουμε, τόσο αυξάνουμε την προοπτική να οικοδομούμε κέρδη, ειδικά από τη στιγμή που ο στόχος ανά στοίχημα είναι σεμνός και μπορεί εύκολα να υποστηριχθεί, μέσα από ένα ποντάρισμα που δε θα πρέπει να ξεπερνάει (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) το 10% της συνολικής μας κάβας

90inv3334Η παρατήρηση (έχουμε λάβει emails σχετικά) πως χρειάζονται μεγάλα κεφάλαια για να ακολουθήσει κάποιος το παιχνίδι του Betmixers.net, είναι εντελώς έξω από την πραγματικότητα. Ένα 1ο κεφάλαιο (όχι τρελά πράγματα φυσικά) απαιτείται και κρίσιμη περίοδος, είναι η αρχική, μέχρι δηλαδή να «βγάλουμε» το κεφάλαιο και να το επιστρέψουμε στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Στη συνέχεια κάνουμε Διαχείριση, δηλαδή Επανεπενδύουμε τα χρήματα που έχουμε κερδίσει. Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε το παιχνίδι μας, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ, σχετικό με την προσωπική μας περιουσία.

Για το εφικτό της δράσης, δε χρειάζεται να γράψω. Το πράττει το ιστορικό μας, το οποίο μάλιστα αφορά σε τεράστιο όγκο παιχνιδιού και έχει αποδειχτεί ανθεκτικό, στη φθορά του χρόνου…

ΥΓ : Εύκολο το – σταθερό + μακροχρόνιο – κέρδος από το αθλητικό στοίχημα, σαφώς και δεν είναι. Εφικτό όμως είναι.

ΥΓ 2 : Όποιος νιώθει την ανάγκη να τζογάρει, να κυνηγά το όνειρο (γιατί όχι;) μπορεί να ακολουθεί το Safe Betting και ένα – μικρό – μέρος από τα κέρδη, να το ποντάρει σε φαντάσματα. Ακόμα δηλαδή και να χάνει αυτά τα bets, να μην είναι – στο σύνολο – χαμένος…

ΥΓ3 : Εννοείται πως το περιεχόμενο του κειμένου, απαιτεί ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ στην εφαρμογή του.

ΥΓ 4 : Σε προσεχές άρθρο, θα μιλήσουμε για τους περιορισμούς, που είναι και ο μεγαλύτερος εφιάλτης, για τους παίκτες – επενδυτές, εκείνους δηλαδή, που συστηματικά παράγουν θετικά ROI (Return on Investment), δηλαδή κέρδη, μέσα από την ασχολία τους, με το αθλητικό στοίχημα.

Betmixer

About Betmixer

Step by step... Bet by Bet...