«Μπέρδεμα» Bundesliga, μαζί με Erste Liga – Γερμανία – Αυστρία – Προγνωστικά

Γεια σου φίλε και καλή εβδομάδα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες και καλά να λέμε που μπήκε νέα εβδομάδα, καθώς το Σαββατοκύριακο το περασμένο, ήταν, είναι και ευελπιστώ πως θα παραμείνει, το χειρότερο διήμερο που είχαμε στο Betmixers, μέσα στο 2018.

Σε ότι αφορά την αποτυχία της Ζαντάρ, η οποία γκρέμισε μέσα σε 40:00 μία οσκαρική – πρωταθληματικά – σεζόν, θα γράψω πως δεν έπεσε απ’ το άγχος, αλλά έπεσε επειδή ο Μάρκο Τόμας «παίζει» και να έκανε, το παιχνίδι της ζωής του.

Αυτά και προχωράμε…

Δεδομένης της ήττας (3-1) που υπέστη η Χολστάιν Κίελ στο 1ο μπαράζ για την άνοδό της στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα, είναι υποχρεωμένη να ψάξει απόψε – τουλάχιστον – 2 γκολ.

Μοιραία – για την ίδια – τα λυκόπουλα της Βόλφσμπουργκ θα βρουν χώρους για να βγουν στην κόντρα και σε κάθε περίπτωση, δύσκολα δε θα δούμε ΓΚΟΛ, όσοι αφιερώσουμε ένα δίωρο από τη ζωή μας, για να παρακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία κρίνει μια κατηγορία…

Το Over 1,5 (Goals) είναι επιλογή, σε δυαδούλα με τo Draw No Bet της  Ριντ

Δύο στροφές πριν το φινάλε της Erste Liga, η παρέα του – Τυνήσιου αλλά πολιτογραφημένου Αυστριακού – Seifedin Chabbi δίνει μεγάλη μάχη για να προλάβει την 3η θέση και το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ προαγωγής, στη Bundesliga.

Με δεδομένες τις κολλητές πρωταθληματικές ήττες που υπέστη,

η Ριντ ζητά ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο Gernot Langes Stadion και απέναντι στη Βάτενς, που είναι ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ, μπορεί να τη βρει, σε τετραπλή – δηλαδή επανάληψη, της – φετινής – μεταξύ τους προϊστορίας…

Πέφτει η αυλαία & «ΒΡΟΧΗ» τα ΓΚΟΛΕλβετίαChallenge LeagueΕΔΩ

Περίοδος

στοιχηματισμού

  Τρέχον Ταμείο Min Bet  € Max Bet ΤΖΙΡΟΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ YIELD (ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ)
1ο Στοίχημα : 8/12/2015    +901  5    500 44.485  45.386 2,03%

 

Bookmaker Διοργάνωση Αγώνας Σημείο Αποτέλεσμα Ποσό Ταμείο
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (BUNDESLIGA)

..

ΑΥΣΤΡΙΑ (ERSTE LIGA)

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

..

ΒΑΤΕΝΣ-ΡΙΝΤ (21/5)

OV 1,5 (1,20)

..

2 DNB (1,16)

..

ΑΠΟΔΟΣΗ : 1,39

 

👿 (0-1)

..

➡ (1-1)

35 -35 
Betmixer

About Betmixer

Step by step... Bet by Bet...