Γεια σου φίλε.
Πάμε σε μια επιλογή, από το Nations League.
Είθισται η αλλαγή προπονητή να φέρνει – πρόσκαιρα έστω – κλίμα αισιοδοξίας σε μια ομάδα που έχει κλυδωνιστεί από τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα και την κακή πορεία.

Το αυτό εκτιμώ πως βρίσκει εφαρμογή και στην περίπτωση της Εθνικής Ελλάδος, που πέρασε από τη Σκίμπε εποχή, στην εποχή του Άγγελου, του Αναστασιάδη.
Δεδομένων των χαμηλών προσδοκιών που έχω από την ομάδα και δεδομένης επίσης, της «άχρωμης» εικόνας του Γερμανού εκλέκτορα, η επιλογή της ΕΠΟ – καίτοι δε με ενθουσιάζει – με βρίσκει σύμφωνο.
Χειρότερα από όσο πάμε, δύσκολα θα πάμε, καλύτερα μπορούμε να πάμε και ειδικά απέναντι σε αντιπάλους που δε νοείται να μας τρομάζουν και η Φινλανδία, σαφώς και ανήκει στο κλαμπ των ομάδων, που δε μας τρομάζουν.
Δεδομένης δε, της – ρεαλιστικής – βαθμολογικής αδιαφορίας του αποψινού παιχνιδιού και συνυπολογίζοντας το μεγάλο «ΘΕΛΩ» του νέου προπονητή να κάνει ντεμπούτο με το δεξί και βάζοντας στην εξίσωση της σκέψης, τις εξαιρετικές τιμές που προσφέρονται στο σετ, θα το στηρίξω το αήττητο (1Χ) της παρέας του – ΠΑΙΚΤΑΡΑ – του Κώστα Μανωλά, στο – ΔΙΚΑΙΟ – 1,30.
| ΚΕΡΔΗ/ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ (8/12/2015) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ : +403 |
| Περίοδος στοιχηματισμού | Τρέχον ταμείο | € | Κερδισμένα Στοιχήματα | Άκυρα Στοιχήματα | Χαμένα Στοιχήματα |
Τζίρος |
Επιστροφές | Yield (Επί του τζίρου) | |
| 1ο Στοίχημα : 1/10/2108 | +42 | 10 | – | 1 | 331 | 373 | +12,69% | ||
| Ταμείο ανά μήνα | Τρέχον ταμείο | € | Κερδισμένα Στοιχήματα | Άκυρα Στοιχήματα | Χαμένα Στοιχήματα | Τζίρος |
Επιστροφές | Yield (Επί του τζίρου) | |
| 11/2018 | +21 | 3 | – | – | 88 | 109 | +23,86% | ||






