Τα υπέρ & τα κατά, του τρόπου παιχνιδιού μας – Στοίχημα – Προγνωστικά

Γεια σου φίλε.

Σήμερα που η μέρα δεν προσφέρεται για επενδύσεις, βρίσκουμε την ευκαιρία να πούμε λίγα λόγια, για τα υπέρ & τα κατά, του τρόπου παιχνιδιού μας…

Ας ξεκινήσουμε από τα πλεονεκτήματα, τα οποία – προφανώς – υπερισχύουν :

  • Στοίχημα παίζουμε για το ΚΕΡΔΟΣ και μόνο για αυτό.
  • Εστιάζουμε σε σημεία που ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πως θα μας πληρώσουν και όχι σε σημεία που ελπίζουμε πως θα το πράξουν, ώστε σε «καταπληκτική» τιμή – μια στο τόσο – να τα κεφαλαιοποιούμε (Στο μία «έτσι» μια «γιουβέτσι» το ΤΕΡΑΣ της γκανιότας, κάνει τη δουλειά του bookmaker αφεντικού της)
  • Δεν πορευόμαστε με το ένστικτο, αλλά με τη ΛΟΓΙΚΗ, γιατί πιστεύουμε πως η λογική είναι ο καλύτερος σύμμαχος, στο μαραθώνιο της δύσκολης καθημερινότητας.
  • Στοχεύουμε σε πολύ υψηλά ποσοστά σε κερδισμένα δελτία, τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να υπερέχουν συντριπτικά, απέναντι στα χαμένα. Χρήματα ποντάρουμε στο στοίχημα (όχι κουμπιά) και ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, πως μπορείς να βγάζεις κέρδος σεβαστό σε βάθος χρόνου, χωρίς να «απολαμβάνεις» τον κίνδυνο του ρίσκου.
  • Δεν παίζουμε για τη χαρά του παιχνιδιού, το αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα, ψυχρά & στωικά…
  • Απαγορεύουμε στη «σειρήνα» της απόδοσης, να μας χαλάσει το μυαλό, να μας αποπροσανατολίσει, να μας χαλάσει την ψυχολογία, που πάντα έρχεται, όταν υπάρχει σταθερή κερδοφορία.
  • Δρούμε με τρόπο, τον οποίο κανένας bookmaker δεν έχει διαφημίσει και ούτε πρόκειται ποτέ, να διαφημίσει και οι λόγοι είναι προφανείς και δε θα αναλύσω τα αυτονόητα.

Ας κλείσουμε τώρα το άρθρο, με αναφορά στα μειονεκτήματα, που βασικά δεν είναι σε πληθυντικό, αλλά σε μονοψήφιο : Ένα, αλλά ΚΟΜΒΙΚΟ

  • Δεν έχουμε την πολυτέλεια, να πετάμε στον… «τροχό της τύχης» ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ.
    Η αιτία έχει λογιστικό χαρακτήρα καθώς δε μπορούμε να τα θέλουμε «μονά/ζυγά» δικά μας. Όταν μειώνεις το ρίσκο, είναι λογικό να προκύπτει δυσαναλογία, μεταξύ του προσδοκώμενου κέρδους & του ποσού πονταρίσματος. Γι’ αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα μεγάλα «ανοίγματα» στη μίζα, καθώς ένα «φορτωμένο» δελτίο που θα χαθεί, αποτελεί πισωγύρισμα και απαιτεί αρκετές μαζεμένες επιτυχίες, για το «σβήσιμο» της απώλειας, που «χαρίζει» το«φορτωμένο» δελτίο.

ΥΓ : Το γεγονός πως απαιτείται ΥΠΟΜΟΝΗ η στρατηγική μας, δεν αποτελεί μειονέκτημα, καθώς η ΥΠΟΜΟΝΗ, είναι ΑΡΕΤΗ.

Καλά Κέρδη ✔✔✔