Γεια σου φίλε.
Πάμε σήμερα, σε μία εγχώρια επιλογή…
Πεσμένος – χωρίς καν να το παλέψει – ο Απόλλων Σμύρνης, περιμένει μέσα σε περιβάλλον μεγάλης απογοήτευσης το τέλος της σεζόν και άπαντες στον ιστορικό σύλλογο, δε σκέφτονται τίποτα το διαφορετικό, από το σχεδιασμό, για την άμεση επιστροφή, στα «σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ.

Δεν είναι και – πάρα – πολύ καλύτερο το κλίμα στον – δοκιμασμένο από την πολυμετοχική λαίλαπα (όσκαρ κακοδιαχείρισης – χρημάτων πεταμένων) – Παναθηναϊκό, έναν Παναθηναϊκό τον οποίο οι ηγέτες – που θα τον απογείωναν – εγκατέλειψαν, χωρίς να μεριμνήσουν για την επόμενη μέρα και κάπως έτσι η επόμενη μέρα, είναι η μέρα που κάθε ημέρα, ταλαιπωρεί τον ιστορικό σύλλογο και τον υποχρεώνει σε καταστάσεις μνημονιακές και κάπως έτσι, ο – σε κορμό «ρόστερ» ελληνικό – Παναθηναϊκός, μένει εκτός πεντάδας και χωρίς στόχο στη σεζόν, αυτό όμως δε σημαίνει και πως θα πάει αδιάφορος, να παίξει στη Ριζούπολη, με τον Απόλλων Σμύρνης.
Από τις 16/2 και τη δύσκολη (1–0) επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης, έχουν να γευθούν οι Πράσινοι τη χαρά της νίκης και απέναντι στον ουραγό της λίγκας, έχουν ιδανική ευκαιρία, για να «στρίψουν» ξανά.
Λογικά θα το κάνουν, αν όμως δε το κάνουν, τότε η μπίλια θα καθίσει στην ισοπαλία, δε θα ξεφύγει πιο πολύ από εκεί και συνοψίζοντας :
Διπλό σε Draw No Bet, είναι η επιλογή μας…
| ΚΕΡΔΗ/ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ (8/12/2015) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ : +385 |
| Περίοδος στοιχηματισμού | Τρέχον ταμείο | € | Κερδισμένα Στοιχήματα | Άκυρα Στοιχήματα | Χαμένα Στοιχήματα |
Τζίρος |
Επιστροφές | Yield (Επί του τζίρου) | |
| 1ο Στοίχημα : 1/10/2108 | -48 | 38 | 1 | 8 | 1.850 | 1.802 | -2,59% | ||
| Ταμείο ανά μήνα | Τρέχον ταμείο | € | Κερδισμένα Στοιχήματα | Άκυρα Στοιχήματα | Χαμένα Στοιχήματα | Τζίρος |
Επιστροφές | Yield (Επί του τζίρου) | |
| 4/2019 | +5 | 1 | – | – | 38 | 43 | +13,16% | ||






