Με τα ΓΚΟΛ στην Πόλη – «Λίβερπουλ-Τσέσλι» – Προγνωστικά

Γεια σου φίλε.

Από τις 3 του Αυγούστου μέχρι και χθες, το Betmixers.net πήγε διακοπές, αφού προηγουμένως έκανε τον «ΘΕΤΙΚΟ» απολογισμό, της σεζόν της περασμένης.

Σήμερα βάζουμε αφετηρία της νέας (μας) σεζόν, η οποία – και πάλι – θα έχει διάρκεια, μέχρι και την ολοκλήρωση του προσεχούς Ιουλίου.

Στόχος βασικός, να εμφανίσουμε κέρδη στη διάρκεια του μαραθώνιου και να μην πληρώνουμε το στοίχημα που παίζουμε, αλλά να πληρωνόμαστε από αυτό.

Στόχος σε προέκταση του βασικού μας στόχου, να παρουσιάσουμε καλύτερα yields, άρα και περισσότερα κέρδη, σε σχέση με τη σεζόν την περασμένη.

Προχωράμε  🙂 

 

Δημιουργός λογότυπου : UEFA

 

Απόψε στην Πόλη, διεξάγεται ο τελικός του Σούπερ Καπ της ΟΥΕΦΑ και αυτό το Σούπερ Καπ παρουσιάζει την ιδιαιτερότητα, να αποτελεί στην ουσία του, ένα σπουδαίο «Premier League» παιχνίδι.

Λίβερπουλ & Τσέλσι, προφανώς και θέλουν να προσθέσουν ένα (ακόμα) τρόπαιο στο ιστορικό τους, είναι όμως γεγονός πως το συγκεκριμένο τρόπαιο είναι ήσσονος σημασίας και πως έχει έντονο στο «dna» του, το στοιχείο του γοήτρου.

Κάπως έτσι – λοιπόν – δικαιολογείται (απουσία έντονου στρες) και το σερί εννέα τελικών, στους οποίους έχουν σημειωθεί δύο τουλάχιστον γκολ εις την κανονική τους διάρκεια και σε αυτό ακριβώς το στατιστικό, θα θεμελιώσουμε τη σημερινή μας «editorial» πρόταση.

Κρατάμε λοιπόν το Over 1,5 Goals και το δελτίο μας το απλώνουμε μέχρι την Πέμπτη.

Της πλάκας – σε ποιότητα – είναι η Premier Σκωτίας και αυτό το απέδειξε – για ακόμα μία φορά – το ΤΕΤΡΑΜΠΑΛΟ (34) που έριξε (χθες) η Κλουζ, μέσα στη Γλασκώβη, επί της Σέλτικ.

 

Πηγή λογότυπου : img.uefa.com

 

Με αυτά και με αυτά, δε βλέπω τρόπο ανατροπής από τους «ξύλινους» της Αμπερντίν, της καθαρής ήττας (20), που υπέστησαν στην Κροατία, απ’ τη Ριέκα.

ΜΠΕΤΟΝ σημείο η Πρόκριση, του Αντόνιο Μίρκο Κόλακ, της παρέας…

 

Επιλογή ακύρωσης της ισοπαλίας – VALUE BETΕΔΩ

 

ΚΕΡΔΗ / ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ (8/12/2015) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ : +1.156
Περίοδος στοιχηματισμού   Τρέχον ταμείο Κερδισμένα Στοιχήματα Άκυρα Στοιχήματα Χαμένα Στοιχήματα
Τζίρος
Επιστροφές Yield (Επί του τζίρου)
1ο Στοίχημα : 14/8/2019  
Ταμείο ανά μήνα   Τρέχον ταμείο Κερδισμένα

Στοιχήματα

Άκυρα Στοιχήματα Χαμένα Στοιχήματα Τζίρος
Επιστροφές Yield (Επί του τζίρου)
8/2019

 

Bookmaker Διοργάνωση Αγώνας Σημείο Αποτέλεσμα Ποσό Ταμείο
ΕΥΡΩΠΗ (ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ)

..

ΕΥΡΩΠΗ (ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ

..

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΡΙΕΚΑ (14-15/8)

OV 1,5 (1,20)

..

ΡΙΕΚΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ (1,07)

..

ΑΠΟΔΟΣΗ : 1,28

🙂 (1-1)

..

🙂 (0-2/0-2)

 

24 31
Betmixer

About Betmixer

Step by step... Bet by Bet...