Γεια σου φίλε.
Πλούσιο – για Ιούλιο – το πρόγραμμα της μέρας.
Πάμε σε ένα παρολί, σε «μπέρδεμα» αθλημάτων…

- Καίτοι τα βρήκε δύσκολα, η Φερεντσβάρος γλίτωσε τα χειρότερα στο πρώτο ματς με την Κλάκσβικ των Νήσων Φερόε.
- Προφανώς και δεν εξασφαλίζει την Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας η «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στο Við Djúpumýrar, μέσα όμως στην έδρα της (Groupama Arena) και μπροστά στο σταθερά πιστό ( και όχι με χαρακτήρα πελατειακό) κοινό της, θα λύσει το γόρδιο δεσμό και θα αποφύγει μία ιστορική αποτυχία.
- Πρόκριση βλέπω για την παρέα του Μαρκίνιος και ασφαλίζω (Profit Bankroll Building) σε 1Χ…(⚽)

- Πρώτη πράξη σήμερα στα προημιτελικά του βόλεϊ Nations League.
- Η τελική φάση διεξάγεται στο Γκντανσκ της Πολωνίας και στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα, αναμένεται να πέσουν κορμιά.
- ΗΠΑ εναντίον Γαλλίας, σε προσπάθεια των Τρικολόρ, να πάρουν ρεβάνς, για την ήττα που σε 3–0 (αλλά μέσω μεγάλης μάχης) υπέστησαν στη ροή της regular season.
- Δε ξέρω αν θα την πάρει τη ρεβάνς η παρέα του Μπενζαμίν Τονιουτί, όπως όμως και να έχει και σε κάθε περίπτωση, εκείνη (η παρέα δηλαδή) του Ντε Φάλκο, είναι φαβορί.
- Πολύ πιο πειστική η εικόνα των ΗΠΑ (1η θέση…ρεκόρ 10-2), απέναντι σε εκείνη της Γαλλίας, που περιορίστηκε στην 8η θέση, σε ρεκόρ 6-6.
- Άσο βλέπω ως πιθανότερο σενάριο.
- Το να αποσπάσουν οι ΗΠΑ, ένα – τουλάχιστο – σετ στον προημιτελικό (προσφέρεται στη Stoiximan), μοιάζει με επιλογή, που μπορεί να μη πληρώνει πολύ, προσφέρει όμως την «εγγύηση» πως δε θα μας πληγώσει…(🏐)

- Υψηλές οι φιλοδοξίες του Μάρτιν Παβέλσκι (Ν 473 στον κόσμο), στο τουρνουά των 25,000 δολαρίων, που φιλοξενείται στο Καστέλο Μπράνκο, της Πορτογαλίας και στη διεκδίκηση του οποίου, μπαίνει από το Ν4 του ταμπλό.
- Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Πολωνός, έρχεται από ρεκόρ (2023) 13-5 σε σκληρή επιφάνεια και – εκτός ισχυρού απροόπτου – δε θα έχει θέμα στο να μπει με το δεξί στο τουρνουά, πετώντας εκτός συνέχειας, έναν βατό αντίπαλο, τον Βρετανό Φέλιξ Μίσκερ, που είναι άπειρος (20 ετών) και είναι ενδεικτικό, πως δεν έχει θέση (σε ότι αφορά το μονό) στο παγκόσμιο ranking.
- Άσος…(🎾)
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ PROFIT BANKROLL BUILDING
ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ-ΚΛΑΚΣΒΙΚ : ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΗΠΑ-ΓΑΛΛΙΑ : 1
ΜΑΡΤΙΝ ΠΑΒΕΛΣΚΙ-ΦΕΛΙΞ ΜΙΣΚΕΡ : 1
ΑΠΟΔΟΣΗ : 1,50
| Παίρνει την Πρόκριση μέσα στο Μπέλφαστ – ΕΔΩ |
| Ιδανική για Στρίκερ η ευκαιρία – VALUE BET – ΕΔΩ |
ΠΗΓΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟ : BORSONLINE.HU (László Szabolcs-Ripost)
| BANKROLL BUILDING (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ) |
ΚΕΡΔΗ / ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ (8/12/2015) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ : +1.728 |
| Περίοδος στοιχηματισμού | Τρέχον ταμείο | € | Κερδισμένα Στοιχήματα | Άκυρα Στοιχήματα | Χαμένα Στοιχήματα |
Τζίρος |
Επιστροφές | Yield (Επί του τζίρου) | |
| 1ο Στοίχημα : 1/9/2022 | +240 | 243 | 1 | 43 | 7.128 | 7.368 | +3,36% | ||
| Ταμείο ανά μήνα | Τρέχον ταμείο | € | Κερδισμένα
Στοιχήματα |
Άκυρα Στοιχήματα | Χαμένα Στοιχήματα | Τζίρος |
Επιστροφές | Yield (Επί του τζίρου) | |
| 7/2023 | +25 | 15 | 2 | 362 | 387 | +6,90% | |||








