Γεια σου φίλε.
- Μπορεί χθες να ακολουθήσαμε τη Φερεντσβάρος στην «ιστορική» αποτυχία της, στο σύνολο όμως της ημέρας, κατεβάσαμε τρία πληρωτέα δελτία και κάπως έτσι, οι απώλειες που – στο σύνολο – μετρήσαμε, ήταν πολύ μικρές, τόσο μικρές, που αρκεί ένα 24ωρο για να τις καλύψει.
- Προχωράμε, σε μια Πέμπτη στην οποία έχουμε δελτίο «ανοικτό» από την περασμένη Πέμπτη και στην οποία κατεβάζουμε μια – νέα – τριαδούλα, σε νέο παρολί…

- Τρεις ήττες κολλητές, όλες φιλικές, μετράει ο – νέος – των πάρα πολλών αλλαγών στο ρόστερ του – Άρης Θεσσαλονίκης, απόψε όμως, στην πρώτη του παράσταση μέσα στο Βικελίδης, απέναντι σε πολύ υποδεέστερο αντίπαλο (Εθνικός Άχνας), έχω την εκτίμηση, πως θα επιβληθεί και πως θα «φτιάξει» τον κόσμο του, ενόψει του πρώτης ευρωπαϊκής μάχης, απέναντι στην Εγνατία, ή την Αραράτ.
- Άσο βλέπω καθαρά για του Μπράμπετς (ορισμός του ηγέτη) την παρέα και στο Profit Bankroll Building, ασφαλίζω σε 1Χ…(⚽)

- Δεδομένης της κάκιστης (φυσιολογικό) εικόνας της, η Χάβφορντγουεστ Κάουντι, πρέπει να νιώθει μεγάλη ικανοποίηση, που ηττήθηκε μόλις με 1–0, στα Σκόπια, από τη Σκεντίγια.
- Θεωρητικά, οι «άμπαλοι» ημιεπαγγελματίες Ουαλοί, έχουν καλές ελπίδες να παλέψουν για την ανατροπή, πρακτικά όμως και ουσιαστικά, νομίζω πως ΔΕΝ έχουν.
- Εύκολα (μάλλον) ή λίγο δυσκολότερα (δεν το πιστεύω), η παρέα του Αντένις Σάλα, θα πάρει την Πρόκριση, για την επόμενη φάση, των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ…(⚽)

- Τρίτη πέρσι στο Nations League η Πολωνία, φιλοδοξεί να φτάσει ψηλότερα στην τρέχουσα σεζόν.
- Οικοδέσποινα της τελικής φάσης η παρέα του Μπάρτος Κούρεκ (αρχηγός), υποδέχεται απόψε (στο Γκντανσκ) τη Βραζιλία (6η στη regular season...8-4), την οποία προφανώς υπολογίζει, όμως δεν έχει λόγο, να τη φοβάται.
- Στη ροή της κανονικής περιόδου, την κατέβαλε σε 3–1 (σετ) και απόψε, με το λαό της στο πλευρό της, έχει την ποιότητα να βρει repetition και να μη πετάξει στα σκουπίδια την εξαιρετική της πορεία (10-2…3η θέση).
- Άσο βλέπω ως πρώτο ενδεχόμενο στον σπουδαίο προημιτελικό, προφανώς το σημείο δεν είναι μπετόν, τέτοιο όμως είναι το ειδικό της Stoiximan :
- Να πάρει η Πολωνία, ένα τουλάχιστο σετ…(🏐)
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ PROFIT BANKROLL BUILDING
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ : 1
ΧΑΒΦΟΡΝΤΓΟΥΕΣΤ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ 79 : ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ : ΟΧΙ 0-3 ΣΕΤ
ΑΠΟΔΟΣΗ : 1,40
| Ενισχυμένο ΚΙΝΗΤΡΟ για την Ιρίνα Μπέγκου – ΕΔΩ |
| Αδικούν τη Βαντούζ οι αποδόσεις – VALUE BET – ΕΔΩ |
ΠΗΓΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟ : EUROKINISSI SPORTS
| BANKROLL BUILDING (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ) |
ΚΕΡΔΗ / ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ (8/12/2015) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ : +1.683 |
| Περίοδος στοιχηματισμού | Τρέχον ταμείο | € | Κερδισμένα Στοιχήματα | Άκυρα Στοιχήματα | Χαμένα Στοιχήματα |
Τζίρος |
Επιστροφές | Yield (Επί του τζίρου) | |
| 1ο Στοίχημα : 1/9/2022 | +195 | 243 | 1 | 45 | 7.173 | 7.368 | +2,71% | ||
| Ταμείο ανά μήνα | Τρέχον ταμείο | € | Κερδισμένα
Στοιχήματα |
Άκυρα Στοιχήματα | Χαμένα Στοιχήματα | Τζίρος |
Επιστροφές | Yield (Επί του τζίρου) | |
| 7/2023 | -20 | 15 | 4 | 407 | 387 | -4,91% | |||








