Άβατο «Κάστρο» η πόλη Ράζλογκ, για την Τσέρνο Μόρε – Βουλγαρία – Super League – Προγνωστικά Στοιχήματος

Γεια σου φίλε και Καλό Μήνα.

  • Καίτοι κατεβάσαμε το Ν27 σερί Ταμείο στη στήλη Value Tips, περάσαμε το παρολί στη στήλη Basket/Volley/Tennis Tips και κλείσαμε τα Best Odds σε ποσοστό επιτυχίας 77,77% επί των προτεινόμενων σημείων, δε μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από το χθεσινό 24ωρο και υπεύθυνες για αυτό, είναι οι αμαζόνες της Ντούκλα Λίμπερετς
  • Ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού, ότι ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να ηττηθούν, από… κάποια Στέρνμπερκ, που κατέβηκε με 9 μόνο αθλήτριες στο ματς και πήρε (tie break) ανέλπιστα (εντελώς όμως) αυτό το ματς.

Προχωράμε και σε διπλό ταμπλό, σε βόλεϊ θα πάμε.

  • Λαβωμένη η Πιρίν, λόγω της ήττας (31) που υπέστη απ’ τη Μπερόε, στην πόλη Στάρα Ζαγόρα, θα ψάξει ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, μέσα στην πόλη της (Ράζλογκ) και απέναντι σε μία καλή (πολύ καλή για την ακρίβεια) ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΤΗΣ, που δεν είναι άλλη και διόλου διαφορετική, από την Τσέρνο Μόρε.
  • Από το 2011, σε σύνολο επτά επισκέψεων στην έδρα της αποψινής της αντιπάλου, η ομάδα από τη Βάρνα, δεν έχει πάρει ούτε βαθμό.
  • Έχει υποστεί επτά καθαρές ήττες (70) και έχει κατακτήσει, μόνο τρία (213) σετ.
  • Βάζω στην εξίσωση, το ισχυρό ΚΙΝΗΤΡΟ που συνοδεύει την παρέα του Τόμισλαβ Ρούσεφ, να «στρίψει» ξανά στη Super League, επισημαίνω ότι η Τσέρνο Μόρε, παρουσιάζει οικτρό πρόσωπο ως φιλοξενούμενη (0-4), στον τρέχων μαραθώνιο και χωρίς να το επεκτείνω περισσότερο, στρέφομαι στον Άσο, μια αξιόπιστη – φρονώ – επιλογή…(🏐)

  • Τρεις ήττες κολλητές, σε Μπουντεσλίγκα & σε Κύπελλο Αυστρίας, είναι ήδη πολλές, για τις Σόκολ Ποστ ( θέση…ρεκόρ 4-514 βαθμοί), τις αμαζόνες.
  • Άμεση η ανάγκη ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ, για την παρέα της Ντανιέλα Κατζ, μέσα στην πολύ υποδεέστερη, Αϊσερνεζ Τροφάιακ ( θέση…ρεκόρ 1-8…μόλις 3 βαθμοί), στη ρεβάνς του 30 σετ, σκορ με το οποίο επικράτησε η ομάδα από το Κλάγκενφουρτ, στο ματς του 1ου γύρου.
  • Διπλό που μοιάζει σε ΜΠΕΤΟΝ και που – εκτός μεγάλου απροόπτου – θα συνεχίσει το σερί της Ποστ, που από το 2010, σε εννιά αποστολές στην πόλη Τροφάιακ, έχει επικρατήσει ισάριθμες φορές : 09 (!!!).

 

 

 

Μέχρι «ΧΙ» στη Λάρνακα και σετ από Αυστρία ΕΔΩ

 

 

ΠΗΓΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟ : GONG.BG

 

BANKROLL BUILDING (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ)

ΚΕΡΔΗ / ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ (8/12/2015) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ : +1.766

 

Περίοδος στοιχηματισμού Τρέχον ταμείο Κερδισμένα Στοιχήματα Άκυρα Στοιχήματα Χαμένα Στοιχήματα
Τζίρος
Επιστροφές Yield (Επί του τζίρου)
1ο Στοίχημα : 1/9/2023 +86 78 14 1.942 2.028 4,42%
Ταμείο ανά μήνα Τρέχον ταμείο Κερδισμένα

Στοιχήματα

Άκυρα Στοιχήματα Χαμένα Στοιχήματα Τζίρος
Επιστροφές Yield (Επί του τζίρου)
12/2023 -20 1 20 -100,00%

 

Bookmaker Διοργάνωση Αγώνας Σημείο Αποτέλεσμα Ποσό Ταμείο
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (SUPER LEAGUE-ΒΟΛΕΪ)

..

ΑΥΣΤΡΙΑ (BUNDESLIGA-ΒΟΛΕΪ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

ΠΙΡΙΝ ΡΑΖΛΟΓΚ-ΤΣΕΡΝΟ ΜΟΡΕ ΒΑΡΝΑ

..   

ΑΪΖΕΡΝΕΧ ΤΡΟΦΑΪΑΧ-ΣΟΚΟΛ ΠΟΣΤ (1/12)

1 (1,12)

..

2 (1,10)

..

ΑΠΟΔΟΣΗ : 1,23

👿 (1-3)

..

🙂 (0-3)

20 -20

 

Betmixer

About Betmixer

Step by step... Bet by Bet...