Γεια σου φίλε.
- Μπάλα δεν έπαιξε, σκόραρε όμως πολύ νωρίς και από τη στιγμή που σκόραρε πολύ νωρίς, ο Σάντος ήταν ο εγγυητής για το – ακόμα ένα – ταμείο που γράψαμε και κάπως έτσι, από την έναρξη του Μουντιάλ μέχρι και σήμερα και χωρίς – ΦΥΣΙΚΑ – να ποντάρουμε αποκλειστικά και μόνο στο Μουντιάλ, δεν έχουμε χάσει δελτίο από τα 10 συνολικά δελτία που έχουν διεκπαιρεωθεί και που αφορούν σε όλες τις στήλες του Betmixers.net, έχουμε ποντάρει 471 μονάδες, έχουμε σε επιστροφές 633 μονάδες, το καθαρό μας κέρδος αποτυπώνεται στις 162 μονάδες και το YIELD στο 34,39% 🙂 😀 😉
Αυτά και προχωράμε και σήμερα μέχρι (τη) Σαμάρα θα πάμε…
Η Αυστραλία τη δυσκόλεψε μεν τη Γαλλία πολύ, στο τέλος όμως έκανε αυτό που απέναντι σε ομάδες της Ευρώπης, συνηθίζει να κάνει, όπερ μεταφράζεται σε… «Σχεδόν τίποτα δεν κάνει» και πως θα μπορούσα να το γράψω διαφορετικά, από τη στιγμή κατά την οποία τα «Καγκουρό» , μετρούν 7 ήττες στα 9 τελευταία (χρονικά) παιχνίδια τους, με ομάδες που εδράζουν στην Ευρώπη.
Απέναντι στη Δανία που και καλύτερο (εύκολα) ρόστερ έχει και ψυχολογία μετά την – σε μεγάλο άγχος – επικράτηση (1-0) επί του Περού έχει και εξαιρετικό μομέντουμ έχει, με μόλις μία ήττα σε 10 σερί αναμετρήσεις, εκτιμώ πως μπορεί να το παλέψει, πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική, δεν τη βλέπω όμως και (τόσο) ικανή, ώστε να επιβληθεί.
Η παρέα του Πόουλσεν είναι φαβορί και με 1Χ είμαστε ok και το σημείο δε θα συνδυαστεί, αλλά ως μονό αποδεκτό θα επενδυθεί.
- Το αθλητικό στοίχημα, δεν τελειώνει ποτέ και δε «θέλει» βιασύνες.
- Και αύριο μέρα είναι και οι αποδόσεις «χτίζονται» ΚΑΙ μέσω υπομονής…
| Περίοδος
στοιχηματισμού |
Τρέχον Ταμείο | € | Min Bet | € | Max Bet | ΤΖΙΡΟΣ |
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ | YIELD (ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ) | |
| 1ο Στοίχημα : 8/12/2015 | +950 | 5 | 500 | 45.849 | 46.799 | 2,07% | |||









