«ΦΑΒΟΡΙ» ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ : Σαχάμπ – Στοίχημα – Προγνωστικά

Γεια σου φίλε.

Επειδή το ζήτησες, να υπάρχει στήλη στο site που να ψάχνει το Outsider, υλοποιούμε την επιθυμία σου και εγκαινιάζουμε την παρούσα στήλη, η οποία θα ψάχνει για σετάκια αποδόσεων, στα οποία ο trader, προχωρά σε απόπειρα «Υποτίμησης» της νοημοσύνης μας.

Επισημαίνω πως η στήλη δε θα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση.

Αυτό θα γίνεται, όταν ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ

 

  • Ουραγός μεν την Πρέμιερ Ιορδανίας η Αλ Αχλί, σήμερα όμως έχει τις προϋποθέσεις, για να πάρει αποτέλεσμα, στην – επί της ουσίας – τοπικού χαρακτήρα αναμέτρηση, με τη Σαχάμπ.
  • Μόλις 16 είναι τα χιλιόμετρα που χωρίζουν την πρωτεύουσα Αμάν, από το προάστειο Σαχάμπ και σε αυτό ακριβώς το προάστειο, η παρέα του Μουράτ Μπέκοφ, θα ψάξει να «στρίψει» ξανά πρωταθληματικά, σε παράλληλη διεύρυνση, του ΑΗΤΤΗΤΟΥ H2H, που σε αρχή καταμέτρησης το έτος 2016, δείχνει επιμέρους 1-3-0 για την Αλ Αχλί.
  • Συμπληρώνω τη «λευκή» ισοπαλία που σημειώθηκε στο ματς του πρώτου γύρου και τραβάω «κόκκινη γραμμή» στην απόδοση του άσου, που την κρίνω χαμηλή, για τα δεδομένα της αναμέτρησης.
  • Η κόντρα εις την έδρα (Χ2), αποτελεί της στήλης, την επιλογή…

 

ΟΤΑΝ ΟΔΕΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ – ΕΦΟΣΟΝ Ο BOOKMAKER ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ – CASH OUT

 

 

Bookmaker
Διοργάνωση
Αγώνας
Σημείο
Αποτέλεσμα
ΙΟΡΔΑΝΙΑ (ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ) ΣΑΧΑΜΠ-ΑΛ ΑΧΛΙ ΑΜΑΝ (10/12) Χ2 (1,61) 🙂 (0-2)
   ΑΛΓΕΡΙΑ (LIGUE 1)  ΟΥΝΙΟΝ ΣΠΟΡΤΙΒ ΜΕΝΤΙΝΑΤΙ ΜΠΕΛ ΑΛΜΠΕΣ-MC ΑΛΖΕ (8/12) 1Χ (2,02) 👿 (1-2)

 

Betmixer

About Betmixer

Step by step... Bet by Bet...