Σε αυτήν εδώ τη στήλη, θα δημοσιεύονται προγνωστικά στοιχήματος, τα οποία :
Θα έχουν ΥΠΕΡΒΟΛΗ (άλλοτε μικρή, άλλοτε μεγάλη) στην απόδοση τους.
(Το ρίσκο που θα εμπεριέχουν, θα είναι ποσοστιαία μεγαλύτερο , σε σχέση και σε σύγκριση με το ρίσκο που συνοδεύει τα σημεία που δομούν τον – επενδυτικό και όχι τζογαδόρικο – χαρακτήρα του Betmixers.net.)
Θα προσφέρονται σε VALUE τιμή, σε σχέση πάντα με τα δεδομένα τους & τα χαρακτηριστικά τους…
Προφανώς και η στήλη δε θα ανανεώνεται απαραίτητα, σε καθημερινή βάση.
Θα ανανεώνεται, μόνο όταν υπάρχει λόγος ικανός, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της…
Το ταμείο για σήμερα (7/1), το ζητάμε ως εξής…

- Ο Ολυμπιακός θέλει να εξαντλήσει τις – λίγες – πιθανότητες που διατηρεί, για να «κλέψει» από τον Παναθηναϊκό, την πρωτιά στη regular season, της Basket League.
- Για να κρατήσει τις όποιες προοπτικές, τότε ΟΦΕΙΛΕΙ να περάσει από το Olympic Hall (Λιόσια), να πάρει δηλαδή το ματς, απέναντι στην ΑΕΚ.
- Διπλό ΚΙΝΗΤΡΟΥ και επισημαίνω, πως δεν έχουν ξεχάσει στην ομάδα του Μπαρτζώκα, το μεγάλο χουνέρι που παραλίγο να τους κάνει η Ένωση, στον 1ο γύρο, μέσα στο ΣΕΦ, όταν το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μεγάλο ντέρμπι, με την ομάδα του Πλάθα, να έχει φρικτά παράπονα, από τη διαιτησία.
- Συμπληρώνω, πως το H2H «γέρνει» προκλητικά προς την πλευρά των Νταμπλούχων, σε εννέα νίκες διαδοχικές και (επίσης διαδοχικό) 36–2…(🏀)
ΥΓ : 40/47 ΤΑ – ΣΕ ΣΕΡΙ – ΤΑΜΕΙΑ 🎁🎁🎁
| ΕΛΛΑΔΑ (BASKET LEAGUE) | ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (7/1) | 2 (1,23) | 🙂 (80-92) | |
| ΕΥΡΩΠΗ (EUROLEAGUE-ΜΠΑΣΚΕΤ) | ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ-ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (2/1) | 1 (1,30) | 🙂 (77-71) | |
| ΕΥΡΩΠΗ (EUROLEAGUE-ΜΠΑΣΚΕΤ) | ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (29/12) | 2 (1,33) | 🙂 (67-94) | |
| ΤΣΕΧΙΑ (EXTRALIGA-ΒΟΛΕΪ) | ΜΠΛΑΚ ΒΟΛΕΪ ΜΠΕΣΚΙΝΤΙ-ΝΤΟΥΚΛΑ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ (28/12) | 2 (1,26) | 🙂 (1-3) |






